Termeni si conditii

Acest site este realizat, aparţine şi este modificat de catre Elganador S.R.L., Str. Inului, Nr.2, Ap. 12, Cluj-Napoca.

Informatiile prezentate pe site
S-au depus toate eforturile pentru a ne asigura ca materialul continut pe acest site este cat mai complet, exact si actual posibil. Pentru completari nu ezita sa ne contactezi direct. Informatiile publicate pe acest site sunt proprietatea Elganador S.R.L. Reproducerea acestor informatii sau a unei parti a lor cu scop comercial este strict interzisa, cu exceptia cazului in care reproducerea se face in scop personal, necomercial. Nu se acorda dreptul de folosire sau reproducere a acestui material decat in scopul strict de navigare-accesare a informatiilor.

Orice reproducere a oricarei parti din materialul postat pe site, proprietatea Elganador S.R.L., in scopuri personale, necomerciale, trebuie sa prevada ca sursa firma Elganador S.R.L., facand trimitere la adresa site-ului (https://elganador.ro) si mentionand in reproducere dreptul de copyright.

Politica de confidentialitate
Prin intermediul formularelor de contact si solicitare oferta de pe site, culegem informatii cu caracter non-personal privitoare la utilizatorii acestui site in scopul de a actualiza informatiile si de a imbunatati calitatea site-ului, pentru a oferi o experienta unica si materialul cel mai relevant prin vizitarea acestui site.

Informatiile personale sunt obtinute doar prin introducerea voluntara de catre vizitatori. Aceste informatii se refera la nume, adresa, numar de telefon si adresa de e-mail si vor fi folosite in scopul pentru care au fost introduse, exceptand cazurile in care ati consimtit in mod expres la o utilizare mai larga a acestor date.

Atat informatiile non-personale, cat si cele personale sunt considerate confidentiale de catre firma Elganador S.R.L. si nu vor fi vandute, inchiriate sau comunicate in nici un alt mod catre o terta parte. Orice material primit prin intermediul acestui site este considerat neconfidential.
//]]>